Wie zijn wij?

alt
Hans Gorter

Ik ben sinds 1990 werkzaam als dierenarts. De eerste 9 jaren in loondienst bij de praktijk van dierenarts Godschalk. Daarna kreeg ik de kans om de praktijk over te nemen en voor mijzelf te beginnen.
De diensten werden van toen af aan met de buurtpraktijk van dierenarts Henk Nagel samen gedaan.
In 2003 werd ook zijn praktijk overgenomen. Samen met Marieke en Nicolien houden wij nu de landbouwhuisdierenpraktijk draaiende.


 
alt
Marieke Volkering


Sinds 2009 ben ik werkzaam als dierenarts. Eerst heb ik dienst gedaan bij dierenkliniek Gooiland, waar ik me bezighield met voornamelijk paarden en kleine huisdieren.
Vanaf mei 2010 ben ik in dienst bij dierenartsenpraktijk Gorter waar ik samen met Hans en Nicolien de landbouwhuisdieren doe.

alt
Nicolien van den Heuvel

In 2013 ben ik afgestudeerd als landbouwhuisdierenarts. Ik heb eerst een jaar gewerkt tussen de groene heuvels van Noord-Ierland. Eind 2014 ben ik naar Nederland teruggekeerd, om in Drachten te gaan werken als dierenarts voor landbouw- huisdieren en paarden.
In mijn vrije tijd ben ik te vinden tussen onze schapen en paarden. Verder mag ik graag volleyballen, wielrennen en zwemmen.
Vanaf mei 2016 werk ik nu samen met Hans en Marieke in deze praktijk.
Met z'n drieën verzorgen wij de gezondheidszorg van de landbouwhuisdieren in en rondom Weesp. Onze focus ligt bij de herkauwers, maar ook paarden en varkens krijgen onze aandacht.
Kleine huisdieren doen wij er zo nu en dan bij. Wij zijn echter géén kleine-huisdierenpraktijk en houden voor die dieren dan ook geen spreekuur.


alt
Eva de Goede

Mijn naam is Eva de Goede en ik ben in mei 2021 afgestudeerd als landbouwhuisdierenarts. Ik woon in Hilversum en ben in mijn vrije tijd graag aan het trainen met mijn hond, waarmee ik verschillende takken van hondensport beoefen.
Na mijn afstuderen heb ik 3,5 maand een zwangerschapswaarneming gedaan bij Dierenkliniek De Rijp.
Vanaf december 2021 mag ik voor Marieke invallen terwijl zij met zwangerschapsverlof is.
Ik hoop u allen binnenkort te ontmoeten en zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!