Wie zijn wij?

alt   
 Hans Gorter


Ik ben sinds 1990 werkzaam als dierenarts. De eerste 9 jaren in loondienst bij de praktijk van dierenarts Godschalk. Daarna kreeg ik de kans om de praktijk over te nemen en voor mijzelf te beginnen.
De diensten werden van toen af aan met de buurtpraktijk van dierenarts Henk Nagel samen gedaan. 
In 2003 werd ook zijn rundveepraktijk overgenomen. En sinds het begin van 2024, toen Henk Nagel echt met pensioen ging, hebben we ook zijn paardenklanten overgenomen.
Samen met Marieke en Nicolien verzorgen wij nu alle landbouwhuisdieren in onze praktijk.
Kleine huisdieren doen wij er zo nu en dan bij. Wij zijn echter géén kleine-huisdierenpraktijk en houden voor die dieren dan ook geen spreekuur.


 


alt
Marieke Volkering


Sinds 2009 ben ik werkzaam als dierenarts. Eerst heb ik dienst gedaan bij dierenkliniek Gooiland, waar ik me bezighield met voornamelijk paarden en kleine huisdieren.

Vanaf mei 2010 ben ik in dienst bij dierenartsenpraktijk Gorter waar ik samen met Hans en Nicolien nu de landbouwhuisdieren doe.
Naast mijn werk als dierenarts ben ik ook thuis werkzaam, waar ik, samen met mijn partner, een groot melkveebedrijf run. Verder ben ik moeder van 2 zoons en een dochter die ook de nodige aandacht vragen.
alt
Nicolien van den Heuvel

In 2013 ben ik afgestudeerd als landbouwhuisdierenarts. Ik heb eerst een jaar gewerkt tussen de groene heuvels van Noord-Ierland. Eind 2014 ben ik naar Nederland teruggekeerd, om in Drachten te gaan werken als dierenarts voor landbouwhuisdieren en paarden.
In mijn vrije tijd ben ik te vinden tussen onze schapen en paarden. Verder mag ik graag volleyballen, wielrennen en zwemmen als de zorg voor mijn zoon en dochter dit toelaten.
Vanaf mei 2016 werk ik nu samen met Hans en Marieke in deze praktijk.
Met z'n drieën verzorgen wij de gezondheidszorg van de landbouwhuisdieren in en rondom Weesp. Onze focus ligt bij de herkauwers en de paarden maar ook andere dieren krijgen onze aandacht.